Etusivu

Kiitos kun olet täällä.

Hei, olen Marika ja tarjoan sinulle aidosti toimivia keinoja kohentaa elämänlaatuasi.

  • JAKSAMISTA & ENERGIAA
  • TOIVEIKKUUTTA JA TARMOA
  • NÄKÖALOJA TULEVAAN
  • ILMAISIA OPPAITA & VIDEOITA

Tee löytöretki sivuilleni – aloita valoisampi elämä tänään!

Marika Borg-Summanen

Kiitos kun olet täällä.

Hei, olen Marika ja tarjoan sinulle vain aidosti toimivia keinoja kohentaa elämänlaatuasi.

 

  • JAKSAMISTA & ENERGIAA
  • TOIVEIKKUUTTA JA TARMOA
  • NÄKÖALOJA TULEVAAN
  • ILMAISIA OPPAITA & VIDEOITA

Tee löytöretki sivuilleni – 
aloita valoisampi elämä tänään!

Marika Borg-Summanen

Tule mukaan - helppo nettikurssi!
Kevenny ja voi hyvin

Tee kanssani antoisa ja
onnistunut elämäntaparemppa

Marika Method© - 10 KUUKAUDEN OHJELMA

Kykyni tehdä parempia valintoja on kasvanut, kiitos kurssin. Voin suositella sitä lämpimästi kenelle tahansa, joka haluaa onnistua tavoitteissaan.
– Eija Liuhto 

VIISAS VASTAUS -kortit

Näiden korttien teksteihin on tiivistetty suuri määrä iätöntä viisautta. Kuvien syvälliset sanomat ja tarkoin valitut värit puhuttelevat ja herättelevät. Saat itsellesi vaikka päivittäin lisää selkeyttä, suuntaa, vastauksia ja hyödyllistä pohdiskelun aihetta.

Viisas vastaus kortit-1

49,00€

Minustako valmentaja?

Positive Psychology Coach® –koulutusohjelma

Ota avaimet oman hyvinvointisi parantamiseen ja opiskele itsellesi uusi ammatti. Koulutusohjelma toteutetaan hybridiopetuksena. Lähiopetus Helsingissä ja verkko-opetus Zoomissa.
Ilmoittaudu heti mukaan.

Minustako valmentaja-1

OIVALLA ELÄMÄNTEHTÄVÄSI

Enneagrammi avaa lahjasi maailmalle

Nyt saatavilla upea 10 -osainen videoluentosarja.

LUE SUOSITUKSIA

Sonja Kaunismäki
Read More
” Mistä oletkaan löytänyt kaikki nuo toinen toistaan ihanammat kuvat esitykseesi? Ja syvät viisaudet, jotka avaavat teemaa laajemminkin. Olen odottanut innolla näitä luento-iltojamme ja nyt pääsen nauttimaan niistä uudelleen videotallenteitten muodossa. Kiitos Marika!”
Eija Liuhto
Read More
” Esityksesi on niin mukaansatempaava, että tunti kiitää. Hienot kuvat avaavat teemaa paljon. Minuun on tehnyt erityisen vaikutuksen hienotunteisuutesi ja lämpösi jokaista enneagrammityyppiä kohtaan. Katson oman tyyppini esityksen taatusti vielä monta kertaa. Se auttaa jaksamaan.”
Hanna D.
Read More
”Perheenjäsenteni ja läheisteni kuvaukset ovat olleet niin koskettavia, että olen kyennyt luentosarjan ansiosta näkemään heidät aivan uudessa valossa. Ystävällisyys ja myötätunto on kasvanut viikko viikolta.”
Marica Hämäläinen
Read More
” Olipa huikaisevan kaunis ja niin sopiva kuvaesitys jokaiselle erilaiselle persoonalle. Marikan lempeä ja innostava esitystyyli oli kertakaikkisen mukaansatempaava. Luulin tietäväni aiheesta jo paljon, mutta opin oikeasti niin paljon lisää jokaisen jakson aikana. Kiitos ja vahva suositus!”
Marianne Kangasniemi
Read More
” Ymmärsin itseäni ja rakkaita perheenjäseniäni niin paljon paremmin luentosarjan avulla. Nyt olemme yhdessä katselleet useamman jakson ja se on lisännyt hyvää tunnelmaa perheessämme merkittävästi. Tapasi puhua meistä erilaisista ihmisistä on kyllä todella kaunis. Sitä paitsi kuvat ovat aivan ihania! ”
Riitta Öhman
Read More
” Vaikka 9 erilaista enneagrammityyppiä ovat minulle jo tuttuja teorian puolesta, nyt ne avautuivat aivan uudella tavalla. Mielenkiintoista ja uutta oli se, miten asiaan yhdistettiin myös mahtavat ja upeat kuvat. Jokainen tyyppi heräsi ikään kuin eloon. Kuvien kautta näin myös itseni aivan uudella tavalla. Kiitos Marika. Suosittelen lämpimästi! ”

Nauti ja rentoudu kuuntelemalla näitä hiljentymisäänitteitä

Katso video
Marika Borg - Rakastavan ystävällisyyden meditaatio

Uskon, että näinä haasteita täynnä olevina aikoina jokainen meistä tarvitsee lisää jaksamista ja voimavaroja kohdata nopeasti muuttuva maailmamme. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa omaan hyvinvointiimme ratkaisevasti. Sitten pystymme olemaan ilon ja toivon lähde myös työpaikallamme / yhteisössämme. Kerää voimia ja lataa itseesi iloa ja hyvyyttä näiden ilmaisten äänitteiden avulla. Äänitteitä on kuunneltu yli 200.000 kertaa. 

Pika-apua ahdistukseen ja stressiin
5 minuuttia & 5 helpottavaa
tehokeinoa stressiin.
Nuku hyvin & rentoudu syvästi