Tilaa Marikan ystävät -uutiskirje

Lahjaksi saat Viisas vastaus -äänikirjan

Tee testi

Ota sisäinen viisaus avuksesi.

Muutos on kaikille meille haastavaa, mutta se voi myös olla voimaannuttava ja eheyttävä kokemus.

Ota sisäinen viisaus valmentajaksesi. Käytä tietoista kykyäsi vaikuttaa elämääsi myönteisesti. Käytä hyväksynnän voimaa apunasi. Tunne tunteesi, oivalla ajatustesi voima. Ymmärrä liikkeen merkitys elämän energialle. Tällä luennolla pohdin muutoksen ja todellisuuden keskeistä tasapainoa ja suosittelen käytännön toimenpiteitä helpottaa elämääsi.

Luennon kesto n. 40 min.

Hinta

19,90 

Description

Muutos on elämässä haastavaa, mutta se voi myös olla voimaannuttava ja eheyttävä kokemus. Haluan tarjota sinulle työkaluja tämän matkan helpottamiseksi.

Tervetuloa ‘Ota sisäinen viisaus avuksesi’ -videoluennolle, jonka kesto on noin 40 minuuttia. Tämä luento toimii oppaanasi muutoksen keskellä.

Opit käyttämään sisäistä viisauttasi valmentajana, vaikuttamaan elämääsi myönteisesti ja hyödyntämään hyväksynnän voimaa. Tunnet omat tunteesi paremmin, oivallat ajatustesi voiman ja ymmärrät liikkeen merkityksen elämäsi energialle.

Tämä luento keskittyy keskeiseen tasapainoon muutoksen ja todellisuuden välillä. Saat käytännön toimenpiteitä, jotka auttavat sinua navigoimaan elämän muutostilanteissa.

Tule mukaan matkalle kohti tasapainoa ja voimaantumista.

Muutos ei tarvitse olla pelottavaa, se voi olla mahdollisuus kasvaa ja kukoistaa.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ota sisäinen viisaus avuksesi.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *