Tilaa Marikan ystävät -uutiskirje

Lahjaksi saat Viisas vastaus -äänikirjan

Tee testi

EIF Enneagrammiohjaajan koulutus

Kouluttaudu huippuosaajaksi. Tarjoamme korkealuokkaista koulutusta uuteen ja innostavaan ammattiin. Ilmoittaudu koulutukseen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: koulutus@namaste.fi

EIF Enneagrammiohjaajan koulutus

Kouluttaudu huippuosaajaksi. Tarjoamme korkealuokkaista koulutusta uuteen ja innostavaan ammattiin. Ilmoittaudu koulutukseen laittamalla sähköpostia osoitteeseen: koulutus@namaste.fi

EIF ENNEAGRAMMIOHJAAJA

Keväällä 2024 alkaa uusittu ja entistäkin hyödyllisempi enneagrammiohjaajan koulutus. Opit ymmärtämään läheisiäsi, kehityt esimiestyössäsi sekä olet aidosti mukavampaa seuraa niin itsellesi kuin muille.

OPISKELIJAT
KERTOVAT

” Marika on äärimmäisen taitava kouluttamaan ja luomaan ryhmään luottamuksen. Opetus ei ole onneksi pelkkää teoriaa. Opimme laittamaan sen omaan arkeen ja käyttäytymiseen. Jos harkitset lähteä mukaan niin voin käsi sydämellä sanoa, että kyllä kannattaa! Myöhemmin kiität itseäsi hyvästä valinnasta.“
Janika Arola, tuotepäällikkö

OPISKELIJAT
KERTOVAT

” Kunpa osaisin selittää, miten hyvä tämä koulutus on! Se menee syvälle ja koskettaa niin laajaa aluetta. Tästä on hyötyä työelämässä alasta riippumatta, itsensä kehittämisessä ja varsinkin tavoitteissamme kohti parempia ihmissuhteita sekä vuorovaikutustaitoja.”

Sonja Kaunismäki

Uudistunut EIF enneagrammiohjaajan koulutus alkaa keväällä 2024

EIF Enneagrammiohjaajan koulutus3

Enneagrammi on verraten tuntemattomasta nimestään huolimatta vahvasti maailmalla suosiotaan kasvattava ja leviävä, kestävä ja syvällinen tapa ymmärtää ihmisten erilaisuutta. Siinä jaetaan kaikki ihmiset yhdeksään erilaiseen, mutta aivan yhtä hyvään tyyppiin. Enneagrammi on ihmeellisen toimiva työkalu niin työpaikkojen ihmissuhteiden ja tiimityöskentelyn kehittäjänä kuin kaikissa läheisissä ihmissuhteissa. 

EIF Enneagrammiohjaajan koulutus3
TYYTYVÄISET OPISKELIJAT
4.8/5.0
4.8/5

Tilaa Marikan Ystävät -uutiskirje

Liity mukaan iloiseen Marikan ystäväposti- yhteisöömme!

Lahjaksi saat Viisas vastaus äänikirjan.

Uutiskirjeessä saat elämätaitovinkkejä ja tietenkin ensimmäisenä tiedot uutuuksista, tulevista kursseista ja matkoista.

Marikan ystäväposti tulee noin kerran kuussa ja voit aina halutessasi perua sen vastaanottamisen viestin alaereunassa olevasta linkistä.

Uutta ja vain
tässä koulutuksessa!

Bonuslahjana 20 tuntia
enneagrammi-luentojen
videotallenteita.

Koulutus on kansainvälisesti uraa uurtava. Se on laajin ja perusteellisin olemassa oleva enneagrammin opettamiseen ja kouluttamiseen johtava koulutusohjelma Suomessa.

Seuraava EIF Enneagrammiohjaaja® koulutus alkaa keväällä 2023. Koulutus on tarkoitettu pääosin aiheeseen jo perehtyneille ja jonkun pidemmän enneagrammikoulutuksen
käynneille, jotka haluavat opettaa enneagrammia tai käyttää enneagrammia työssään. Opiskeluun kuuluu enneagrammin opettamiseen liittyvä opinnäytetyö, joka ohjataan.

Hakemuksen perusteella koulutukseen otetaan myös henkilöitä, jotka haluavat oppia ymmärtämään itseään ja muita syvällisesti enneagrammin avulla. Näissä tapauksissa
opiskelijalta ei edellytetä ennakko-opintoja. Laaja lukupaketti on välttämätön opiskella ennen koulutuksen alkua.

Ota yhteyttä
marika.borg@namaste.fi

KOULUTUKSEN HYÖDYT

  • Opiskelu on hyvin antoisaa, sillä ammatillisen pätevöitymisen lisäksi osallistujien itsetuntemus syvenee koulutuksessa merkittävästi. Omat ihmissuhteet saavat aivan uuden ulottuvuuden ja kyky tulla erilaisten ihmisten kanssa kasvaa.
  • Enneagrammi on varsin syvällinen ja monipuolinen persoonallisuus-systeemi, joka avautuu parhaiten ryhmässä ja käytännössä eri persoonallisuustyyppeihin tutustuen yhteisen opiskelun puitteissa.
  • Koulutuspäiviin kuuluu paljon uutta ja vain tässä koulutuksessa jaettavaa kirjallista materiaalia. Korkealuokkaiset koulutusmateriaalit (monisteet, tehtävät ja PP-materiaalit).

Kouluttajina toimivat Marika Borg ja Viivi Pentikäinen, Elämäntaidon Valmennusakatemian ja Enneagram Institute of Finland perustajat. 

Marika on opettanut enneagrammia päätoimisesti yli 20 vuotta ja on arvostettu asiantuntija niin kotimaassa kuin kansainvälisissä enneagrammipiireissä. Viivi Pentikäinen on myös erittäin kokenut enneagrammikouluttaja, jonka erikoisalaa on enneagrammin opettaminen yrityksissä.

Marika Borg on Tunnista ItsesiTM Testi & Peli Enneagrammitestin toinen tekijä Viivi Pentikäisen lisäksi. Marika ja Viivi ovat IEA-sertifioituja Enneagrammiopettajia. Myös koulutusohjelma on IEA akkreditoitu.

Lue lisää:

www.marikaborg.fi
www.valmennusmaailma.fi

Koulutuspäivät:

Kevät 2023

Koulutuspäivät ovat vielä avoinna ja julkaistaan myöhemmin.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

info@namaste.fi
Koulutuksen kokonaishinta on 2980 € sis.alv yksityishenkilöille ja yrityksille/
laskutusasiakkaille + alv 24 %
Varausmaksu 490 €

Lisätiedustelut maksuista/laskutuksesta harriet.rosling@rantalainen.fi

www.marikaborg.fi

info@namaste.fi