Tilaa Marikan ystävät -uutiskirje

Lahjaksi saat Viisas vastaus -äänikirjan

Tee testi

Ennustuksia vai viisaita valintoja?

Jaa artikkeli

Osaan ennustaa. Itse asiassa olen oppinut vuosikymmenten aikana ennustamaan yllättävän hyvin. Selitän: Olen oppinut tietämään ihmeen tarkkaan, mitä omasta toiminnastani seuraa. Sen seurauksena olen oppinut, että voin joko käyttäytyä viisaasti tai sitten en.

Olen havainnut, että kun ihmissuhteissani tulee takkuinen tilanne niin minun kannattaa rauhoittua. Jos jaksan hengittää hitaasti ja syvään ennen kuin avaan suuni, ristiriitatilanteet ratkeavat helpommin. Kun en osaa päättää, mitä valita, tehdä tai olla tekemättä, hoppuilun sijasta hiljentyminen tuottaa tulosta. Ja tiedän lähes varmasti, että kun itse olen ystävällinen, niin saan ystävällisyyttä takaisin. Olen huomannut myös, että lähes vuorenvarmasti hymyyni vastataan ja kuunteluani arvostetaan.

Tämä on minusta ennustamista parhaimmillaan. Voisihan kehittynyttä kykyäni ennakointIin kutsua myös viisaiksi valinnoiksi. Se on kypsynyt useimmiten yrityksen ja erehdyksen menetelmällä ja joskus kipeänkin kokemuksen avustuksella. Mutta valitettavan usein myös unohdan tämän ’taitoni’. En harkitse ennen kuin riidan tuoksinassa sanon jotain tarpeettoman terävää ja tahditonta. En huomaa, kun joku tarvitsisi kuunteluani, hymyäni, yhteydenottoani. En tajua, että vauhtini on liian kova ja läsnäoloni liian hutera. En oivalla olennaista enkä luota elämän kantavan ilman omaa tarpeetonta ja jopa haitallista puuttumista siihen. En siis ennusta, vaikka sen osaan.

Tein ensimmäisenä koronakesänä VIISAAT VASTAUKSET -kortit. Halusin avukseni ja ehkäpä sinullekin sisäisen viisauden sanoman tilanteissa, jossa mieli on solmussa, korvani ovat kuurot, silmäni kiinni ja sydän lukkojen takana. Niitä kortteja tuli 49 kappaletta. Kaikki erilaisia ’ennustuksia’. Eli niiden sanoman tarkoitus on antaa vinkki siihen, miten kannattaisi toimia tässä hetkessä, jotta tulevat hetket olisivat mahdollisimman rakkaudelliset, hyvät ja kantavat.

Käytän omia korttejani edelleen päivittäin. Ne ovat ennustuskorttini, joiden täsmällisyyttä jaksan itse hämmästellä yhä uudelleen. Monesti kortin tekstistä löytyy yksi lause, joka tuntuu tuovan tilanteeseeni selkeyden ja rauhan. Noinhan tämä pitää nähdä tai kokea. Nyt tiedän, miten toimia, mitä valita. Nyt valitsen viisaammin. Ja pakko tunnustaa, että usein koen, etten ole edes itse kirjoittanut näiden korttien sanomaa. Jokainen kortti on lahja. Kuvat kyllä valitsin itse tosi huolellisesti. Kävin ihmeellisen kesän aikana läpi yli 30 000 kuvaa ja kortteihin päätyivät mielestäni ehdottomasti sopivimmat.

Toivon, että sinä ja ystäväsi saisitte ’ennustuskorttini’. Siksi saat ystävänpäivän kunniaksi KAKSI KORTTIPAKKAA YHDEN HINNALLA. Ilahduta itseäsi ja sinulle rakasta ihmistä.

Tarjous on voimassa 6.2. saakka, jotta ehdit varmasti saada annettua korttipakan ystävällesi. Tai jos sinulla on jo itselläsi VIISAS VASTAUS -kortit, tiedät varmasti useammankin ihmisen, jolle ennustusavusta olisi paljon iloa. Toimi siis ripeästi, kaunis kiitos!

TILAA KORTIT TÄSTÄ.

SAAT KAKSI KORTTIPAKKAA YHDEN HINNALLA JA VIELÄPÄ 
SAMALLA POSTIMAKSULLA.

Jaa somessa

Lisää luettavaa

Seuraa Facebookissa

Katso YouTubessa

Tilaa Marikan ystävät -uutiskirje

Lahjaksi saat Viisas vastaus -äänikirjan (arvo 24,90 €)

Tilattuasi uutiskirjeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli et löydä viestiä saapuneista, niin tarkista myös roskapostikansio. Voit halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen uutiskirjeestä löytyvästä “Peru uutiskirjeen tilaus” -linkistä.