Tilaa Marikan ystävät -uutiskirje

Lahjaksi saat Viisas vastaus -äänikirjan

Tee testi

KEVÄT ON TÄSSÄ JA NYT

Jaa artikkeli

Kesti kauan, että tajusin kevään olevan mielentila. Sain valita sen ja kokea jokainen päivä uutena ja raikkaana. Täynnä mahdollisuuksia.

Kun kevät tulisi, puhkeaisin kukkaan.

Sitten heräsin. Laskin elämäni kymmenet keväät ja tajusin, että niitä oli takanapäin paljon enemmän kuin edessäpäin. Pysäytin tiimalasin vauhdikkaan tyhjentymisen. Enää ei ollut kiire mennä etuajassa minnekään.

Päätin tuoda kevään sydämeeni. Tänään, keskitalvella. En enää mieti, milloin kevät vihdoin koittaa. Se on sydämessäni koko ajan. Jokaisena pakkaspäivänä ja silloinkin, kun viima piiskaa kasvoja. Ja juuri silloin.

Kevät sydämessä näen kaiken tuoreena, raikkaana ja uutena. En ota mitään tai ketään itsestäänselvyytenä. En edes tulevaa kevättä. Suunnistan eteenpäin tietoisena siitä, että kallisarvoisinta elämässämme on vain tämä hetki. Ohikiitävät hetket ovat kuin kirsikan kukat, täällä vain pikaisesti näyttäytymässä. Jotta osaisimme pysähtyä.

Kevät sydämessäni katson rakkaitani lämpimästi ja hyväksyvästi. Huomaan läheiseni aivan kuin näkisin heidät ensimmäistä kertaa. Heitän yhteisen historiamme ikävät osat sinne, minne ne kuuluvatkin. Menneisyyteen. Tässä hetkessä näen ympärilläni rakkautta ja sitä, että kevääni ei olisi mitään ilman muita ihmisiä.

Kevät sydämessä olen virkeä ja innostunut. Sisäinen aurinkoni herättää minut aamulla. Yltäkylläinen vehreys jokaisessa solussani, kuin miljardit koivunlehdet, saa minut voimaan väkevästi ja vapautuneesti.

En enää odota kevättä. Haluan elää elämäni viimeiset keväät läpi vuoden.

Lämmöllä, Marika

PS. Jos haluat pohtia kuinka viisaimmin käytät tulevat vuotesi, tule mukaan etäkurssilleni Elämäntehtävä ja Enneagrammi. Uskon, että pitäisit siitä ja kokisit sen itsellesi vapauttavaksi ja ilahduttavaksi. Lue lisää tästä esitteestä ja ilmoittaudu mukaan. Zoomin kautta nettikurssi on ihan helppo ja neuvomme ensikertalaisia kädestä pitäen.

LUE LISÄÄ ELÄMÄNTEHTÄVÄ JA ENNEAGRAMMI NETTIKURSSI

https://blog2-marikaborg.comys.net/wp-content/uploads/2021/02/elamantehtava-enneagrammi-ESITE.pdf

Jaa somessa

Lisää luettavaa

Seuraa Facebookissa

Katso YouTubessa

Tilaa Marikan ystävät -uutiskirje

Lahjaksi saat Viisas vastaus -äänikirjan (arvo 24,90 €)

Tilattuasi uutiskirjeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli et löydä viestiä saapuneista, niin tarkista myös roskapostikansio. Voit halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen uutiskirjeestä löytyvästä “Peru uutiskirjeen tilaus” -linkistä.