On ilo tutustua toisiimme!

“Ihmeitä tapahtuu, kun hyväksymme itsemme, toisemme ja elämän hyvyyden.”

“Olen työskennellyt yli 40 vuotta kouluttajana, valmentajana ja kirjailijana. Tänä aikana olen kurssittanut tuhansia ihmisiä yrityksissä, yhteisöissä ja yksityisille ihmisille suunnatuissa koulutuksissa. Minulla on monipuolista kansainvälistä kouluttaja-kokemusta mm. Irlannissa, Isossa Britanniassa ja Yhdysvalloissa.”

Lämmöllä, Marika

Yhdessä olemme enemmän!

“On ilo ja kunnia kohdata ihania ihmisiä yrityksissä, yhteisöissä ja yksityisille ihmisille suunnatuilla kursseilla. Olen aidosti innostunut työstäni. Saan toteuttaa elämäntehtävääni. Kiitos sinulle siitä! 

Nykyisin haluan keskittyä yhä enemmän yksilön ja ryhmien voimavarojen vahvistamiseen, persoonallisuus-erojen ymmärtämiseen sekä kirjoittamiseen. Enneagrammin viisauden jakaminen on osoittautunut intohimokseni.”

Marika on tehnyt uraa-uurtavaa työtä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja luontaisterveyden alalla. Hän toimi alan pioneerinä yhdessä mm. professori Toivo Rautavaaran kanssa. Marika oli perustamassa ja toimi Voi Hyvin -lehden päätoimittajana yli kymmenen vuoden ajan. Sinä aikana lehden käsittelemät hyvän elämän aiheet nousivat Suomessa yleiseen tietoisuuteen.

Marika tutustui uuteen life coaching- alaan asuessaan vielä Irlannissa 1990-luvun lopulla. 2001 Marika aloitti ensimmäisenä Suomessa elämäntaidon valmentajien (life coach) ja yritysvalmentajien (business coach) kouluttamisen. Hän on kouluttanut yli tuhat MB elämäntaidon valmentajaa ja EIF enneagrammi-ohjaajaa perusteellisilla, vuoden mittaisilla ammatillisilla koulutuksillaan. Enneagrammi-tieto on Marikan yksi vahvimpia erikoisosaamisen alueita. Hän on Suomen ainoa Riso-Hudson-huippukoulutuksen saanut, IEA sertifioitu erikoistason enneagrammiopettaja. Marika on The Enneagram Institute of Finland johtaja. Marika on toiminut myös IEA:n (International Enneagram Association) Board of Directors- täysjäsenenä.

Marikan nopeita, terveellisiä ja herkullisia kasvisruokia!

Kokeile kasvisherkkujani

“ Olen ollut kasvissyöjä koko aikuisikäni. Rakastan ruuanlaittoa ja siksi olenkin jakanut blogissani, facebookissa ja instagramissa videopätkiä ja reseptejä. Ne ovat nopeita valmistaa ja taatusti terveellisiä. Lisäksi ne ovat herkullisia. Kaikki ohjeeni ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Käy tutustumassa niihin mm. näistä alla olevista linkeistä.”

Marika

Käy tutustumassa
YouTube-kanavaani

Itsehoito-ohjeita, ajatuksia elämästä, ruokaohjeita, rentoutumista, matkakokemuksia ja paljon muuta. Toivon, että saat elämääsi lisää valoa, iloa ja rauhaa. Voit jakaa videoita vapaasti eteenpäin.

Levittäkäämme hyvää.
Yhdessä olemme enemmän.