Tilaa Marikan ystävät -uutiskirje

Lahjaksi saat Viisas vastaus -äänikirjan

Tee testi

Tasapaino pudottaa painon

Laihdutus tavanomaisin keinoin on usein turhauttavaa taistelua biologisia esteitä ja stressiä vastaan.

Mielen, sydämen ja kehon välinen tasapaino luo otolliset olosuhteet painon säätelyyn juuri sinulle sopivaksi. Sisäinen ja ulkoinen keveys on mahdollista kun ystävystymme henkisten voimavarojemme kanssa ja lopetamme itseämme vastaan hyökkäyksen. Lempeys ja hyväksyntä avaa oven pysyvään hyvään oloon. Olet sen ansainnut.

Luennon kesto n. 30 min.

Hinta

19,90 

Description

Etsitkö tehokasta ja kestävää tapaa pudottaa painoa?

Meillä on ratkaisu sinulle – ‘Tasapaino pudottaa painon’ -videoluento, jonka kesto on noin 25 minuuttia.

Tiedämme, että laihduttaminen perinteisin keinoin voi olla turhauttavaa ja täynnä haasteita. Biologiset esteet ja jatkuva stressi saattavat tuntua vastustamattomilta esteiltä. Mutta tämä luento tarjoaa sinulle avaimet, jotka voivat muuttaa koko lähestymistapaasi painonhallintaan.

Tämä luento keskittyy mielen, sydämen ja kehon välisen tasapainon merkitykseen. Tasapainon löytäminen luo ihanteelliset olosuhteet painonhallinnalle, joka sopii juuri sinulle. Opit, kuinka henkiset voimavarat voivat olla avain painonhallinnan onnistumiseen. Lopetat taistelun itseäsi vastaan ja opit olemaan armollinen itsellesi.

Videon avulla pääset yhteyteen henkisten voimavarojesi kanssa ja lopetat itsesi vastustamisen. Lempeys ja hyväksyntä ovat avaimia pysyvään hyvään oloon. Sinä ansaitset sen.

Liity mukaan tähän elämää mullistavaan luentoon ja ota ensimmäinen askel kohti kevyempää ja terveellisempää elämää. Odotamme innolla, kun voimme auttaa sinua matkallasi kohti painonhallinnan ja hyvinvoinnin tavoitteitasi.”

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tasapaino pudottaa painon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *