Tilaa Marikan ystävät -uutiskirje

Lahjaksi saat Viisas vastaus -äänikirjan

Tee testi

Kukoistusruoka rakastaa sinua takaisin

Kukoistusruoka rakastaa sinua takaisin.

Viisaat ruokavalinnat ovat tietoisia päätöksiä päivästä toiseen. Tässä muutamia olennaisia ja helpottavia ajatuksia ja ohjeita liittyen ruokaan, ruokailuun, ruuanlaittoon ja siihen, mitä syömme päivästä toiseen. Terveellinen ruokailu on ilo ja etuoikeus.

Luennon kesto n. 40 min.

Hinta

19,90 

Description

Tervetuloa ‘Kukoistusruoka rakastaa sinua takaisin’ -videoluennolle, jonka kesto on noin 40 minuuttia. Tämä luento on rakkauskirje ruokailulle ja terveydelle.

Ymmärrämme, että viisaiden ruokavalintojen tekeminen päivittäin voi olla haastavaa. Tämä luento tarjoaa sinulle olennaisia ja käytännöllisiä ohjeita, joiden avulla voit tehdä tietoisempia päätöksiä liittyen ruokaan, ruokailuun ja ruuanlaittoon.

Opi, miten terveellinen ruokailu voi olla ilo ja etuoikeus. Kannustamme sinua tutkimaan, mitä syöt päivittäin, ja tarjoamme käytännön neuvoja terveellisempään ruokavalioon siirtymiseen.

Tule mukaan tälle herkulliselle matkalle kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia. Ruoka rakastaa sinua takaisin, ja tämä luento opastaa sinut kohti kukoistusta.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kukoistusruoka rakastaa sinua takaisin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *