Tilaa Marikan ystävät -uutiskirje

Lahjaksi saat Viisas vastaus -äänikirjan

Tee testi

VIISAS VASTAUS -kortit

Viisas vastaus -kortit ovat arvokas ja kestävä sijoitus hyvinvointiisi.

Poikkeuksellisen upeasti pakatut ja kauniit Viisas vastaus -kortit on tehty ahkeraakin käyttöä varten.  Tukeva, laminoitu pintä kestää pitkään. Teksteihin on tiivistetty suuri määrä iätöntä viisautta. Kuvien syvälliset sanomat ja tarkoin valitut värit puhuttelevat ja herättelevät. Saat itsellesi vaikka päivittäin lisää selkeyttä, suuntaa, vastauksia ja hyödyllistä pohdiskelun aihetta. Voit otta yhden tai useamman kortin kerrallaan. Viisas vastaus toimii sinulle sopivalla tavalla.

Pakkaus sisältää:

  • 49 tekstikorttia ja 1 ohjekortti

Tekijä: Marika Borg

Hinta

49,00 

In stock

Description

Poikkeuksellisen upeasti pakatut ja kauniit Viisas vastaus -kortit on tehty ahkeraakin käyttöä varten.  Tukeva, laminoitu pintä kestää pitkään. Teksteihin on tiivistetty suuri määrä iätöntä viisautta. Kuvien syvälliset sanomat ja tarkoin valitut värit puhuttelevat ja herättelevät. Saat itsellesi vaikka päivittäin lisää selkeyttä, suuntaa, vastauksia ja hyödyllistä pohdiskelun aihetta. Voit ottaa yhden tai useamman kortin kerrallaan. Viisas vastaus toimii sinulle sopivalla tavalla.

Pakkaus sisältää
49 tekstikorttia ja 1 ohjekortti

tekijä Marika Borg

Kokeile kortteja virtuaalisesti!

Kommentteja 

” Viisas vastaus -kortit ovat nopea tapa saada valmennusta jokaiseen päivään. Korttien avulla olen saanut uskoa, toivoa, suuntaa ja selkeyttä. Ne oikeasti auttavat eteenpäin.”
Jaana Johansson, personal trainer

”Huomaan että en juurikaan jaksa ja ehdi lukea kirjoja ja tsemppiä päivääni. Viisas vastaus -kortit ovat loistava ratkaisu kaikkeen tähän. Kortti on nopea ottaa ja lukea, ja ainakin itselleni se on juuri se pieni lempeä tönäisy oikeaan suuntaan.”
Johanna Junkkari, yrittäjä

” Näitten monikäyttöisten korttien avulla olen saanut paljon selkeyttä oman elämäni pohdintoihin. Upeat, kauniit kuvat puhuttelevat ja tekstit antavat viisaita vastauksia.”
Marjut Hallavo, urapalvelupäällikkö

Huomaan että en juurikaan jaksa ja ehdi lukea kirjoja ja blogeja mutta haluan silti tsemppiä päivääni. Viisas vastaus -kortit ovat loistava ratkaisu kaikkeen tähän. Kortti on nopea ottaa ja lukea, ja ainakin itselleni se on juuri se pieni lempeä tönäisy oikeaan suuntaan.”

” Nukkumaan mennessäni minua painoi monet asiat. Päätin ottaa yhden Viisas vastaus -kortin. Nappasin silmät kiinni pakasta kortin, avasin silmäni ja luin: Luota tulevaan! Niinpä Nukuin paremmin kuin pitkiin aikoihin!”
Marianne Kangasniemi, varhaiskasvatusyksikön johtaja

” Nämä kortit ovat loistava lahjaidea. Ne ovat todella sisältörikkaita, näissä on upeita kuvia ja lisäksi kortit ja laatikko ovat todella tyylikkäitä ja laadukkaita. Käytän niitä itse ahkerasti. Tänään sain kortin nimeltä Tasapainossa. Siinäpä oli minulle juuri oikea sanoma.”
Suski Fagerström, ratsastuksen opettaja

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VIISAS VASTAUS -kortit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *