Tilaa Marikan ystävät -uutiskirje

Lahjaksi saat Viisas vastaus -äänikirjan

OIVALLA ELÄMÄNTEHTÄVÄSI – Enneagrammi videoluentosarja

Löydä omasi elämäntehtäväsi Enneagrammin avulla!
Upea 10-osainen kuvallinen syväsukellus 9 eri persoonallisuustyypin elämäntehtävään.
Lämminhenkinen, koskettava ja vaikuttava videosarja.

Saat innostavat videotallenteet ja materiaalit itsellesi.

Saat 10 rikasta ja oivaltavaa videoesitystä. Ne ovat elämys, joihin haluat palata yhä uudelleen. Saat myös jokaisesta videoesityksestä pdf -version, jotta voit kaikessa rauhassa katsella kuvia ja palata niihin liitettyihin teksteihin. Tilaa omasi heti ja saat tämän ainutlaatuisen esityssarjan itsellesi.

Hinta

349,00 

Kuvaus

Elämäntehtäväsi Enneagrammin valossa

Hintaan sisältyy

  • 10 noin reilun tunnin mittaista videotallennetta
  • pdf -versio tallenteesta
  • lisämateriaalia jokaisesta enneagrammityypistä

 

ELÄMÄNTEHTÄVÄSI ENNEAGRAMMIN VALOSSA

Nyt sinulla on mahdollisuus tarkastella omaa elämäntehtävääsi, kutsumustasi aivan ainutlaatuisesta näkökulmasta. Pääset Marikan kuvallisen kertomuksen avulla tutustumaan omiin syvimpiin vahvuuksiisi. Videoesityksessään Marika keskittyy selventämään, mikä on juuri sinun persoonallisuustyyppisi matka tässä elämässäsi. Saat selkeän käsityksen siitä, mikä on sielusi kutsu ja mitä asioita sinun on hyvä huomioida elämänpolullasi. Lisäksi ammennat paljon oivalluksia ja viisauksia jokaisen toisen persoonallisuuden esityksistä. Jokainen jakso on elämys vaikka et edes olisi varma omasta enneagrammityypistäsi.

Kun oma elämäntehtävä on selkeä, on suurempi mahdollisuus elää merkityksellistä ja onnellista elämää. Jokaisella meistä on ainutkertainen lahja, jonka esille pääsy on tärkeää omalle hyvinvoinnillle. Lähestymme tätä kiehtovaa ja tärkeää aihetta monipuolisesti oman persoonallisuutemme vahvuuksien kautta. Enneagrammi tarjoaa siihen erittäin tarkan ja toimivan työkalun. Pääset paremmin ja yksilöllisemmin käsiksi siihen, mikä saa juuri sinut syttymään, innostumaan ja elämään oman näköistä elämää.

Videosarja on lämminhenkinen, koskettava ja vaikuttava.

VETÄJÄ

Kurssin vetäja Marika Borg on kansainvälisesti arvostettu, IEA sertifioitu erikoistason Enneagrammikouluttaja ja Suomen EIF-Enneagrammi Instituutin perustaja sekä Tunnista Itsesi – Enneagrammitestin toinen tekijä. Marika on käyttänyt Enneagrammia työssään jo 30 vuotta ja tietää, että jokaisen oman persoonallisuustyypin yhteys elämäntehtävään on vahva.

Muistathan, että saamasi ladattavat tuotteet ja linkit ovat henkilökohtaisia ja niitä ei saa jakaa tai levittää eteenpäin. Kiitos.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OIVALLA ELÄMÄNTEHTÄVÄSI – Enneagrammi videoluentosarja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

NÄMÄKIN SAATTAISIVAT KIINOSTAA SINUA