Tilaa Marikan ystävät -uutiskirje

Lahjaksi saat Viisas vastaus -äänikirjan

Tee testi

OIVALLA ELÄMÄNTEHTÄVÄSI – Enneagrammi videoluentosarja

Löydä oma elämäntehtäväsi Enneagrammin avulla!

Tutustu syvällisesti yhdeksään erilaiseen persoonallisuustyyppiin upean 10-osaisen kuvallisen sukelluksen myötä.

Nyt tarjouksessa huimalla 80% alennuksella!
Saatavilla vain rajoitetun ajan 25.11.2023 saakka.

Käytä ostoskorissa koodia ‘ILO23’.

Tervetuloa lämpimän, koskettavan ja vaikuttavan videosarjan pariin.
Saat inspiroivat videotallenteet ja niihin liittyvät materiaalit itsellesi.

Nauti kymmenestä rikkaasta ja oivaltavasta videoesityksestä, jotka tarjoavat ikimuistoisia kokemuksia. Jokaisen videon mukana saat myös PDF-version, joka mahdollistaa rauhallisen hetken kuvien ja niihin liittyvien tekstien parissa. Tilaa nyt tämä ainutlaatuinen esityssarja itsellesi.

Kesto yhteensä noin 10h.

Hinta

349,00 

Description

Elämäntehtäväsi Enneagrammin valossa

Hintaan sisältyy

  • 10 noin reilun tunnin mittaista videotallennetta
  • pdf -versio tallenteesta
  • lisämateriaalia jokaisesta enneagrammityypistä

 

ELÄMÄNTEHTÄVÄSI ENNEAGRAMMIN VALOSSA

Nyt sinulla on mahdollisuus tarkastella omaa elämäntehtävääsi, kutsumustasi aivan ainutlaatuisesta näkökulmasta. Pääset Marikan kuvallisen kertomuksen avulla tutustumaan omiin syvimpiin vahvuuksiisi. Videoesityksessään Marika keskittyy selventämään, mikä on juuri sinun persoonallisuustyyppisi matka tässä elämässäsi. Saat selkeän käsityksen siitä, mikä on sielusi kutsu ja mitä asioita sinun on hyvä huomioida elämänpolullasi. Lisäksi ammennat paljon oivalluksia ja viisauksia jokaisen toisen persoonallisuuden esityksistä. Jokainen jakso on elämys vaikka et edes olisi varma omasta enneagrammityypistäsi.

Kun oma elämäntehtävä on selkeä, on suurempi mahdollisuus elää merkityksellistä ja onnellista elämää. Jokaisella meistä on ainutkertainen lahja, jonka esille pääsy on tärkeää omalle hyvinvoinnillle. Lähestymme tätä kiehtovaa ja tärkeää aihetta monipuolisesti oman persoonallisuutemme vahvuuksien kautta. Enneagrammi tarjoaa siihen erittäin tarkan ja toimivan työkalun. Pääset paremmin ja yksilöllisemmin käsiksi siihen, mikä saa juuri sinut syttymään, innostumaan ja elämään oman näköistä elämää.

Videosarja on lämminhenkinen, koskettava ja vaikuttava.

VETÄJÄ

Kurssin vetäja Marika Borg on kansainvälisesti arvostettu, IEA sertifioitu erikoistason Enneagrammikouluttaja ja Suomen EIF-Enneagrammi Instituutin perustaja sekä Tunnista Itsesi – Enneagrammitestin toinen tekijä. Marika on käyttänyt Enneagrammia työssään jo 30 vuotta ja tietää, että jokaisen oman persoonallisuustyypin yhteys elämäntehtävään on vahva.

Muistathan, että saamasi ladattavat tuotteet ja linkit ovat henkilökohtaisia ja niitä ei saa jakaa tai levittää eteenpäin. Kiitos.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OIVALLA ELÄMÄNTEHTÄVÄSI – Enneagrammi videoluentosarja”

Your email address will not be published. Required fields are marked *