Tilaa Marikan ystävät -uutiskirje

Lahjaksi saat Viisas vastaus -äänikirjan

Tee testi

Kevennä kehoa, mieltä ja sydäntä!
Tee kanssani antoisa ja onnistunut elämäntaparemppa

Marika Method© 10 VIIKON OHJELMA

Aloitamme 12.9.2022

ONNISTUMME YHDESSÄ!

Nyt ei haeta nopeita tuloksia – ne ovat yhtä hankalia kuin pikavipit.

Olen laatinut tämän ohjelman niin huolellisesti kuin olen vain pystynyt. Siihen on laitettu kymmenien vuosien kokemukseni siitä, miten elämäntapamuutokset (tai mitkä tahansa muutokset) kannattaa tehdä. Tähtäämme kestäviin tuloksiin ja  onnistumisiin sekä sellaiseen tunteeseen, että elämä ei pääse tuhoamaan omia ponnistuksia ihan kovin pienen tönäisyn avulla. Rakennamme uudelle elämälle vankan perustan.

Lähetän sinulle seuraavien kymmenen maanantain aikana, noin puoleen päivään mennessä sähköpostin, jossa on linkit Vimeo -videoihin, liitteenä lisämateriaalia sekä kirjalliset tehtävät, jotka suosittelen tietenkin, että teet parhaan kykysi mukaisesti.

Lisäksi järjestän useamman etätapaamisen zoomilla. Ajat saat tietää heti kun liityt ryhmäämme.

Jos et pääse osallistumaan zoom-tapaamiseen, niin ei hätää. Voit aina lähettää kysymyksesi ja kommenttisi erikseen minulle tai ottaa asian esille PERUSTAMASSAMME WHATSUPP -ryhmässä.

Marika Borg 17

Kurssin hinta 390,00 €

5 LOISTOSYYTÄ MIKSI KANNATTAA TULLA MUKAAN

On aika onnistua. On aika voida paremmin. On aika jaksaa enemmän. On aika nauttia elämästä.

Jos olet lopen kyllästynyt laihduttamiseen ja kilojen takaisin keruuseen, niin tarjoan sinulle kestävää ja oikeasti toimivaa tapaa pudottaa tarpeettomia kilojasi.

Oletko luovuttanut koska olet epäonnistunut niin monta kertaa? Nyt onnistut! Tarjoan sinulle keinoja, jotka oikeasti toimivat. Elämäntapojen muuttamisen voi onneksi tehdä huomattavasti mukavammaksi ja toimivammaksi

Haluatko syödä enemmän kasvisruokia mutta et tiedä miten sen tekisit? Ei hätää. Saat minulta videolla opastusta nopeasti valmistuvaan, terveelliseen sekä taatusti herkulliseen kasvisruokailuun. Tämän helpommaksi ei hyvän olon ruokailu voi tulla.

Haluatko keventää mieltäsi, sydäntäsi ja kehoasi? Haluatko olla tyytyväisempi itseesi? Toivotko, että vihdoin tekisit niitä elämäntapamuutoksia, joiden tiedät kannattavan? Anna minun auttaa sinua.

Jos tiedät (totta kai tiedät!), että sinun kannattaisi liikkua enemmän, aloittaa jooga yms. niin tarjoan sinulle keinoja liikuttaa kehoasi tavalla, joka on hauskaa, helppoa ja nopeaa.

Suosituksia Onnistu Kanssani -kurssin osallistujilta