Tutustukaamme – Marika Borg

On ilo tutustua toisiimme!

"Ihmeitä tapahtuu, kun hyväksymme itsemme, toisemme ja elämän hyvyyden."

Marika Borg on työskennellyt yli 40 vuotta kouluttajana, valmentajana ja kirjailijana. Hän on kurssittanut tuhansia ihmisiä yrityksissä, yhteisöissä ja yksityisille ihmisille suunnatuissa koulutuksissa. Marikalla on monipuolista kansainvälistä kouluttaja-kokemusta mm. Irlannissa, Isossa Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

marika-borg-kouluttaja

Ihmeitä tapahtuu kun hyväksymme Itsemme ja toisemme

“On ilo ja kunnia kohdata ihania ihmisiä yrityksissä, yhteisöissä ja yksityisille ihmisille suunnatuilla kursseilla. Olen aidosti innostunut työstäni. Saan toteuttaa elämäntehtävääni. Kiitos sinulle siitä! Nykyisin haluan keskittyä yhä enemmän yksilön ja ryhmien voimavarojen vahvistamiseen, persoonallisuus-erojen ymmärtämiseen sekä kirjoittamiseen. Enneagrammin viisauden jakaminen on osoittautunut intohimokseni.”
Lämmöllä, Marika

Marika on tehnyt uraa-uurtavaa työtä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja luontaisterveyden alalla. Hän toimi alan pioneerinä yhdessä mm. professori Toivo Rautavaaran kanssa. Marika oli perustamassa ja toimi Voi Hyvin -lehden päätoimittajana yli kymmenen vuoden ajan. Sinä aikana lehden käsittelemät hyvän elämän aiheet nousivat Suomessa yleiseen tietoisuuteen.

Marika tutustui uuteen life coaching- alaan asuessaan vielä Irlannissa 1990-luvun lopulla. 2001 Marika aloitti ensimmäisenä Suomessa elämäntaidon valmentajien (life coach) ja yritysvalmentajien (business coach) kouluttamisen. Hän on kouluttanut yli tuhat MB elämäntaidon valmentajaa ja EIF enneagrammi-ohjaajaa perusteellisilla, vuoden mittaisilla ammatillisilla koulutuksillaan. Enneagrammi-tieto on Marikan yksi vahvimpia erikoisosaamisen alueita. Hän on Suomen ainoa Riso-Hudson-huippukoulutuksen saanut, IEA sertifioitu erikoistason enneagrammiopettaja. Marika on The Enneagram Institute of Finland johtaja. Marika on toiminut myös IEA:n (International Enneagram Association) Board of Directors- täysjäsenenä.

“Syvin toiveeni on, että työni ytimestä löytyy hyväksynnän silta sydämestä sydämeen. Yhdessä olemme enemmän! “

Marikan nopeita, terveellisiä ja herkullisia kasvisruokia!

Kokeile kasvisherkkujani

“ Olen ollut kasvissyöjä koko aikuisikäni. Rakastan ruuanlaittoa ja siksi olenkin jakanut blogissani, facebookissa ja instagramissa videopätkiä ja reseptejä. Ne ovat nopeita valmistaa ja taatusti terveellisiä. Lisäksi ne ovat herkullisia. Kaikki ohjeeni ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Käy tutustumassa niihin mm. tästä linkistä.” Marika

great words about maxcoach

Our top learners' verbatim

High level of efficiency and scientific teaching methods

I am free to learn at my own pace, follow my own schedule and choose the subject I want to learn from the syllabus. Great study portal for people like me.
Mina Hollace
/ Freelancer

Professional team of specialists and passionate mentors at reach

I need to get a certification for English proficiency and MaxCoach is my best choice. Their tutors are smart and professional when dealing with students.
Madley Pondor
/ IT Specialist

The MaxCoach team works really hard to ensure high quality

I am happy with their arrangement of lessons and subjects. They reflect a scientific investigation into effective methods to be adopted for learners of all levels.
Luvic Dubble
/ Private Tutor

It's a choice of quality for people with special needs

I'm a very strict person so I require everything to be organized and neat. Then, I'll be able to make things right and shine. MaxCoach guys just got me.
Florence Themes
/ Multimedia Admin

Start today for getting Online Certification

You can be your own guiding star with our help!

Successfully trained

0
Enrolled Learners

Proudly Received

0
Countrywide Awards

Firmly Established

0
local branches

Getting
Featured on

0
Blog Posts

Liity uutiskirjeeni lukijaksi

Anna sähköpostiosoitteesi ja saat uutiskirjeeni

Mikäli et saa vahvistusviestiä, katsothan myös roskapostikorisi kiitos.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare

Murehditko jotain, jolle et voi enää tehdä mitään? Päästä tänään irti menneistä taakoista. Menet eteenpäin kevein askelin.